Refrigerator1

مواد غذايی را پيش از سرد شدن کامل در يخچال و فريزر قرار ندهيد و از گذاشتن همزمان مقدار زيادی مواد غذايی در يخچال بويژه فريزر خودداری کنيد. اين کار سبب ايجاد فشار زيادی بر موتور خوهد شد. ­­­­­­ جهت نگهداری مواد غذايی٬ پس از گذاشتن آنها در کيسه فريزر٬ در آنها را به صورتی ببنديد که ديگر هوای اضافی در داخل آن وجود نداشته باشد. در ضمن بر روی هر يک از کيسه ها برچسبی که حاوی مطالبی همچون نام مواد غذايی٬ نوع آن (سرخ شده٬ پخته وخام و ….) و تاريخ منجمد کردن باشد را بچسبانيد. چنين برچسبی را با اطلاعات کلی تر شامل فهرست مواد غذايی داخل هر سبد٬ کشو٬ قفسه و يا طبقه نيز تهيه کرده و در محل مناسب بچسبانيد. به اين ترتيب دستيابی به مواد غذايی مورد نياز بسيار آسان خواهد شد. ­­­­­­ سعی کنيد از منجمد کردن مواد غذايی و سبزيجات در فصل هايی که دسترسی به مواد غذايی تازه وجود دارد٬ حتی الامکان خودداری نماييد. ­­­­­­ نوار لاستيکی در يخچال و فريزر به مرر زمان انعطاف و کارآيی خود را از دست می دهد. توصيه ی شود که سالی يک بار سالم بودن نوارها کنترل شود تا درصورت کوچکترين نشتی هوا٬ نسبت به تعويض آنها اقدام گردد. برای اين آزمايش از قرار دادن يک برگه کاغذ بين در و بدنه استفاده نماييد اگر برگه  محکم در جای خود قرار نگرفت يا به راحتی بيرون کشيده شد٬ احتما ًلا لاستيک های اطراف يخچال خراب شده اند. ­­­­­­ از قرار دادن انواع قوطی های کنسرو٬ رب گوجه فرنگی٬ گالن ها و بطری های حاوی شربت٬ ترشيجات٬ شيشه های ربا٬ عسل و … در يخچال خودداری کنيد. اين کار باعث اشغال بی مورد فضای يخچال و فريزر و به تبع آن افزايش مصرف انرژی دستگاه خواهد شد. ­­­­­­ افتادگی در يخچال يا فريزر به علت وزن آن باعث جدا شدن نوار لاستيکی از بدنه می شود که می بايست نسبت به تعويض لولای در اقدام گردد تا از اتلاف انرژی به جهت خروج هوای سرد يخچال جلوگيری شود. بهتر استفاده از پر کردن و سنگين شدن در دستگاه جلوگيری کنيد. ً خودداری نماييد. اين کار باعث می شود ­­­­­­ از گذاشتن بطری های حاوی نوشابه های گاز دار در قسمت جايخی يخچال ها و يا قرار دادن آنها در فريزر جدا تا پس از انجماد کامل مايع در داخل بطری٬ بطری شکسته و مايع آن در داخل دستگاه پراکنده شود. عدم رعايت همين موضوع باعث می شود تا حداقل زمانی بين ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در يخچال­ فريزر را برای تميز کردن ناشی از ترکيدن بطری باز بگذاريم که خود باعث اتلاف انرژی خواهد شد. ­­­­­­ بايد توجه داشت که تنظيم صحيح و به موقع ترموسات يخچال و يا فريزر با عنايت به مواردی همچون حجم و ميزان مواد غذايی درون آنها٬ محل قرار گرفتن يخچال و فريزر و دمای محيط وسايل مزبور٬ نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی اين وسايل خواهد داشت و به عبارتی تنظيم نادرست و يا عدم تجه به تنظيم به موقع ترموسات باعث فاسد شدن و يا يخ زدگی مواد غذايی و به تبع آن افزايش صرف انرژی خواهد شد. بنابراين درجه ترموسات فريزر را بين ۱۵ تا ۱۸ درجه زير صفر و درجه ترموسات يخچال را بين ۲ تا ۴ درجه بالای صفر تنظيم کنيد. تنظيم درجه حرارت روی حدود ۵ درجه پايين تر از ميزان تعادل٬ می تواند سبب افزايش مصرف انرژی تا حدود بيش از ۲۰% شود .

كلمات كليدي : تعمير برد لباسشويي ، تعمير برد يخچال، تعمير برد مايكروفر ، تعمير برد مايكرويو، تعمير برد ظرفشويي ، تعمير برد اجاق گاز ، تعمير برد صفحه گاز،تعمير برد سايد باي سايد، تعمير برد لوازم خانگي ، آريستون، ايندزيت ،ال جي،سامسونگ،بكو،ويرپول،دوو،ميله،بوش،Indesit , Ariston ,Mile,LG,Bosch,Samsung,Whirlpool

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.